Etäkoulutukset
nyt ostettavissa!

Tehokas ja tiivis infopaketti Petrin kanssa henkilökohtaisessa myyntikoulutuksessa

Näyttää siltä, että etsimääsi ei löydy.

Referenssipalvelut

Näin autan sinut menestykseen

Privaattikoulutus

Tämä koulutus on sinulle henkilökohtaisesti räätälöity. Koulutuksen aikana koulutettavaa sparrataan kunnolla. Tämä henkilökohtainen sparraus yhdistettynä räätälöityyn koulutukseen on tuottanut lukuisille asiakkaille koulutuksen rahat takaisin jo yhden iltapäivän aikana.

Ryhmäkoulutukset

Ryhmäkoulutuksessa laitetaan koko yrityksen myynti kerralla kuntoon ja tehokkaaksi. Koulutuksen avulla tiedon määrä uusasiakashankinnasta lisääntyy, kommunikointi yrityksen sisällä ja ulkopuolella paranee, asiakastyytyväisyys kasvaa sekä tapaamiset ovat laadullisesti parempia ja niitä on enemmän. Saat siis kaikkea, mitä yrityskoulutukselta voisi toivoa ja vähän päällekin!

Johtajakoulutus

Johtajakoulutuksessa kerrataan myynnin johtamisen perusasiat, autetaan yrityksen esimiesasemassa toimivaa henkilöstöä kehittämään ammattitaitoa ja kommunikaatiota esimiehen ja alaisten välillä. Lisäksi käydään läpi seurantamallit faktalla ja numeroilla, sekä etsitään ratkaisut myyntiprosessin haasteisiin.

Referenssitrainer

Tämä palvelu sopii sinulle, kun olet valmis haastamaan itseäsi, kehittämään omaa ammattitaitoasi, parantamaan tulostasi ja sukeltamaan syvemmälle kohti päämäärääsi. Referenssitrainer pitää huolen, että et poikkea polulta.

Referenssitapaamiset

Perinteisen bookkauspalvelun sijaan tarjoamme sinulle jotain paljon parempaa – meillä on ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta, joka voi täyttää kalenterisi laadukkailla referenssitapaamisilla joista yksikään ei ole turha.